Stamtavle: Nej
Køn: Tæve
Født: 19-07-2018
Højde skulder: 29 cm
Vægt: 9 kg
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Nej
Oprindelsesland: Spanien
Adoptionsgebyr: 950,-

Sødeste Alba blev indleveret her tilbage i april i år, hun fandt efterfølgende hjem i maj, og har boet i dette indtil hun kom retur her for nogle dage siden, grunden var at hun nippede mad ud af børnenes hænder og ligeså i leg ville løbe efter dem og nippe. Og for denne familie var det ikke optimalt.

Alba er en skøn hund, men hun har været noget rundt er jeg efterfølgende oplyst før hun blev indleveret her i april, og ja så bliver man altså forvirret som hund, at så familien jeg valgte til hende ikke viste sig og være passende, er bare ekstra surt.

Derfor er det enormt vigtigt at hjemmet Alba nu skal i, rent faktisk ønsker og arbejde med hende. Hun er på mange måder ret ligetil, men hun har enorm stor jagtdrift, så kat, fugle eller gnavere i hjemmet er ikke ønskeligt.

Som jeg skrev tidligere vil Alba nippe maden ud af hænderne på børn, og hun løber ligeså efter dem hvis de fx løber og leger, men jeg oplever hende altså på ingen måder som værende “bidsk” eller lignende, for hun er faktisk enorm glad for børn og mennesker generelt og så elsker hun andre hunde. Men hun ville have enorm godt af og komme ud og bruge hovedet, og gå til noget hundetræning. Hun er en aktiv hund, og ikke blot en “tulre rundt og lave ingenting” hund – Hun skal stimuleres mentalt såvel som fysisk 🙂

En familie uden børn vil være og foretrække, ikke fordi hun ikke kan med børn – Men fordi hun bliver for glad og overgearet og så kan komme til og nippe både med mad og i leg.

Jeg oplever hende her som en hund der kan være alene og er renlig, men familien hun var hos havde lidt problemer med det. Her hos mig laver hun intet inde, og når hun er alene er hendes plads begrænset til enten køkken og gang. Og det oplever jeg fungerer fint. Men man skal have i mente at hun bare er en stor hvalp som trænger til en stabil base, hvor hun faktisk kan få lov og falde til ro.

For at komme i betragtning til og adoptere Bølle er der følgende krav:

 • Man er over 25 år.
 • Man har forståelse for at hun er en aktiv hund.og at hun har enorm meget jagtinstinkt.
 • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund.
 • Man har ikke børn, og har man skal man ville arbejde med Alba i situationerne beskrevet i teksten ovenover.
 • Man har ikke kat, fugle eller gnavere.


Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

 • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Alba?
 • Hvad er din/jeres alder?
 • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
 • Hvad kan du og din familie tilbyde?
 • Hvorfor er du/din familie den perfekte for Alba?
 • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
 • Hvad er din/jeres erfaring med hund?

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Alba.

Jeg forsøger så vidt muligt og besvare henvendelser indenfor 48 timer.

Hun kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.