Navn: Bella
Race: Dobermann / Ruhåret hønsehund
Køn: Tæve
Født: 18-10-2018
Chippet + vaccineret: Ja
Skulderhøjde: 62 cm
Vægt: 29 kg.
Neutraliseret: Nej
Oprindelsesland: Danmark
Adoptionsgebyr: 1900,-

Bella landede her, da familiens anden tæve ikke kunne med hende. Det var således ikke fordi der var noget i vejen med Bella, men det var den bedste løsning for alle parter.

Bella er en rigtig skøn hund, hun er utrolig mild af sind og meget kærlig. Min oplevelse af hende her er, at hun er rigtig god med andre hunde. Hun er dog en smule “snakkende” når hun møder nye hunde, men det er udelukkende af iver og glæde. Hun “snakker” meget i leg – og hun kan også finde på og lave et lille opmærksomhedsbjæf hvis hun føler sig forbigået 🙂

Bella er en nem og ukompliceret hund. Som nævnt er hun helt ok med andre hunde og hun er også ret vild med børn 🙂 Her hos mig har hun mødt får og geder, dem synes hun er lidt sjove. Hun bjæffer af dem, men synes nu alligevel de er lidt sjove 🙂 Hun har også mødt katte, kaniner og ænder, og dem er hun noget opmærksom på, specielt mine katte får et par bjæf med på vejen. Mine kaniner og ænder er bag hegn, og så synes hun ikke de er så spændende. Jeg skal ikke kunne sige om hun vil kunne med kat, men min oplevelse er dog, at hun blot synes den er spændende.

Bella kan være alene hjemme. Hos tidligere ejer har hun haft hele huset i alene-hjemme-situationer, og dette gik uproblematisk. Jeg oplever heller ingen problemer med hende her. Hun er ligeså renlig.

Bellas eneste minus er, at hun trækker en smule i snor. Hun kan sagtens gå i snor, men hun trækker en smule – så dette skal man ville arbejde med. Jeg tænker umiddelbart hun ville have godt af og komme til hundetræning, blot for og lære de mest basale ting. Hun kan sitte og kommer også for det meste når man kalder, men der er plads til forbedring.

Bella vil rigtig gerne være med ude, ja faktisk elsker hun og være med i alt, så en familie med hang til friluftsliv vil være eminent 🙂

For at komme i betragtning til og adoptere Bella er der følgende krav:

  • Man er over 25 år.
  • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund (Vedhæft gerne denne i din ansøgning).

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

  • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Bella?
  • Hvad er din/jeres alder?
  • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
  • Hvad kan du og din familie tilbyde?
  • Hvorfor er du/din familie den perfekte for hende?
  • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
  • Beskriv tidligere erfaring med hunde – Og gerne om du har kendskab til hendes racer?

Jeg skal gøre opmærksom på at såfremt ovenstående spørgsmål ikke er besvaret og kravene ikke er overholdt, så tages ens ansøgning IKKE i betragtning og den besvares ej heller. Jeg forventer ligeså at man har læst hele opslaget, og derfor har man også læst denne linje og ved, at man starter sin henvendelse med og skrive “fanteland”.  Jeg tager forbehold for, at det ved mange ansøgninger ikke er muligt og svare alle. Dog læses alle ansøgninger.

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Bella. Jeg forsøger så vidt det er muligt og besvare alle henvendelser, men er din henvendelse useriøs eller mangelfuld besvares den ikke. Hun kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.