Navn: Charlie
Race: Cocker spaniel
Stamtavle: Nej
Køn: Han
Født: 26-09-2018
Højde skulder: 42 cm
Vægt : 
18 kg
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Ja
Oprindelsesland: DK
Adoptionsgebyr : 0,-

Sødeste Charlie landede her, da han var blevet en alt for stor mundfuld. Charlie er nemlig en super aktiv hund. Hans aktivitetsniveau er højt og ligeså er hans drift. Han slapper gerne af inde – men ude er han på dupperne. Han går med snuden i jorden, undersøger alt – og han er slet ikke lydhør når først snuden ta’r helt over. Charlies indkald er ikke stabilt.

Han trækker gudsjammeligt meget på tur, og det er uagtet om han er i sele eller halsbånd. Han vil bare fremad, han vil bruges og han vil lave noget. Min oplevelse af ham er, at han såfremt han stimuleres korrekt sagtens kan slappe af inde, men han kan have tendens til og “opmærksomhedsgø” – en lidt dum vane han har med fra tidligere hjem. Men som med den rette træning sagtens kan ulæres igen.

Charlie er lidt sjov, han er super kælen og kærlig – men han skaber sig hvis der er noget han ikke gider, så den gængse håndtering som børstning gider han ikke. Her hos mig er han dog blevet det på hans præmisser og med masser af ros og godbidder går den, men han kan finde på og ville nippe – Bare lige for og sige at det ikke behager ham, men der er intet ondt i ham overhovedet. Han er bare en følsom dreng, der på ingen måde er blevet stimuleret korrekt og således kan stresse, i kraft af at hans energiniveau er højt og han ikke har kunne få afløb herfor.

Charlie er god med børn, og elsker generelt mennesker – Han fungerer super fint med andre hunde. Man ved ikke hvordan han er med katte.

Et godt bud på et hjem til Charlie, vil være et hjem med kendskab til racen, og gerne et hjem hvor Charlie kan trænes til og komme med på jagt – Det ville han egne sig godt til, også selv om han med sin unge alder stadig er lidt flyvsk.

Og ja, han er langtfra tør på hans billeder – Men det ikke nemt og tage billeder når samtlige vandpytter skulle undersøges først 🙂

For at komme i betragtning til og adoptere Charlie er der følgende krav:

 • Man er over 25 år.
 • Man har erfaring med hans racer eller lignende racer.
 • Man har tiden til ham og har lysten til og arbejde med ham, han vil have godt af og gå til træning.
 • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund.
 • Man har forståelse for at han er enorm aktiv – Og man ønsker og bruge dette på en positiv måde.

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

 • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Charlie?
 • Hvad er din/jeres alder?
 • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
 • Hvad kan du og din familie tilbyde?
 • Hvorfor er du/din familie den perfekte for Charlie?
 • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
 • Hvad er din erfaring med hund?

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere vakre Charlie.

Jeg forsøger så vidt muligt og besvare henvendelser indenfor 48 timer. Han kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.