Navn: Coco
Race: Golden retriever
Køn: Tæve
Født: 10-08-2013
Stamtavle: DKK
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Nej
Oprindelsesland: DK
Adoptionsgebyr: 1900,-

​Skønne Coco landede her af personlige årsager, der desværre gjorde at ejer ikke længere havde mulighed for at beholde hende.

​Hun var enormt understimuleret da hun landede her, og selv om hun er faldet godt til, så kræver hun både fysisk aktivitet men også at blive udfordret og aktiveret mentalt. Hun er fuldstændig tosset med alt legetøj, altså bolde, bamser osv. – og her har jeg simpelthen i perioder måtte tage det fra hende, da hun stresser enormt over og skulle sørge for alt sit legetøj. Det er derfor total “no go” at tro man kan aktivere hende ved fx at kaste bold, pinde osv. til hende. Da det er en enorm stressfaktor for hende.

​Hun er rigtig god med andre hunde, og her har hun også mødt både får, ænder og kat. Ænderne og kattene vil hun jagte, men hun gør dem intet. Hun er enormt glad for børn, og ja blot glad for mennesker generelt.

Alt i​alt er hun en nem hund, hvis altså man forstår og aktivere hende korrekt. Hun kunne bruge noget grundtræning, for det der med og gå i snor er lidt så som så – hun kan godt trække en del. Hendes indkald er rigtig dårligt, så det der med og slippe hende løs skal man ikke med mindre der er hegnet ind. Hun er renlig, og hun kan uden problemer være alene hjemme 🙂

Til gengæld elsker hun og køre bil. Hun vil så gerne med, og man kan knapt åbne en bildør før hun sidder der 🙂

Coco er her hos mig blevet sundhedsundersøgt og fuldt ud opdateret med vacciner. Hun var noget tynd da hun kom, men tager stille og roligt på i vægt 🙂

Coco er så klar til og finde verdens bedste hjem ❤️

For at komme i betragtning til og adoptere Coco er der følgende krav:

 • Man er over 25 år.
 • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund (Vedhæft gerne denne i din ansøgning).
 • Man har erfaring med hendes race eller tilsvarende race.
 • man har meget gerne et ønske om og starte til hundetræning.  

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

 • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Coco?
 • Hvad er din/jeres alder?
 • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
 • Hvad kan du og din familie tilbyde?
 • Hvorfor er du/din familie den perfekte for hende?
 • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
 • Hvad er din erfaring med hendes race eller tilsvarende?

Jeg skal gøre opmærksom på, at såfremt ovenstående spørgsmål ikke er besvaret og kravene ikke er overholdt, så tages ens ansøgning IKKE i betragtning og den besvares ej heller. Jeg tager forbehold for, at det ved mange ansøgninger ikke er muligt og svare alle. Dog læses alle ansøgninger.

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Coco. Jeg forsøger så vidt det er muligt og besvare alle henvendelser, men er din henvendelse useriøs eller mangelfuld besvares den ikke. Hun kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.