Navn: Felix
Race: F.T springer spaniel
Stamtavle: Nej
Køn: Han
Født: 25-07-2017
Højde skulder: 48 cm
Vægt : 
Ikke vejet
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Nej
Oprindelsesland: DK
Adoptionsgebyr: 1900,-

Felix landede her, da han ikke helt passede ind hos hans familie. De havde haft ham i et år og købt ham fra en anden. Felix er en virkelig dejlig hund, han er enormt kærlig, lydig og rigtig nem. Han er lidt en følsom dreng, men på alle måder en virkelig dejlig hund.

Beslutningen om ikke og kunne have ham mere, tog familien da Felix og deres mindste dreng på 3 år ikke helt klikkede, mest fordi drengen ikke helt forstod Felix’ grænser. Familiens ældre børn var der slet ingen problemer med. Er der børn i hjemmet skal de derfor være over 8 år.

Felix er renlig, kan være alene hjemme, dog vil han gerne være afgrænset i alene hjemme situationer da han ellers kan stresse. Han er super god med andre hunde og kan de mest almindelige kommandoer. Han trækker i snor, og har hos sin familie mest gået uden snor. Felix er glad for at køre bil, han vil super gerne med på eventyr og er som skrevet en virkelig dejlig og glad hund.

Felix er ikke neutraliseret, og jeg vælger og sende ham i hjem sådan, da han er lidt følsom, og jeg vurderer ikke at en neutralisering vil være gavnlig for ham, og ligeså kan det også have indvirkning på hans ellers fine pels.

Felix har aldrig været med på jagt eller brugt hertil, men dette er en mulighed med den rette træning. Felix skal ud til en med erfaring i hans race, og en der ved at der følger et højt aktivitetsniveau med – Han skal stimuleres og aktiveres. Man skal ligeså være klar over at træning udelukkende skal foregå med positive metoder, da Felix er en følsom dreng.

For at komme i betragtning til og adoptere Felix er der følgende krav:

  • Man er over 25 år.
  • Man har erfaring og kendskab til hans race, og ved hvad denne kræver.
  • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund.

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

  • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Felix?
  • Hvad er din/jeres alder?
  • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
  • Hvad kan du og din familie tilbyde?
  • Hvorfor er du/din familie den perfekte for Felix?
  • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
  • Hvad er din erfaring med hund ?

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere vakre Felix.

Jeg forsøger så vidt muligt og besvare henvendelser indenfor 48 timer.

Han kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.