Navn: Gaya
Race: Jack russell terrier
Køn: Tæve
Født: 05-10-2018
Vægt: 5,9 kg
Chippet + Vaccineret: Ja<
Neutraliseret:> Nej
Oprindelsesland: DK
Adoptionsgebyr: 1900,-

Skønne bette Gaya landede her af personlige årsager hos hendes familie. Hun har altid boet hos dem, da de selv har avlet hende – men det fungerede ikke længere optimalt i forhold til Gayas mor, som Gaya var enormt dominerende overfor.

​Gaya er en fantastisk lille hund. Hun kan være alene hjemme, hun er renlig og så elsker hun børn 🙂 Hun er sød på gåtur, men hun er ikke så god til og hilse på andre hunde når hun er i snor – så bliver hun usikker og bjæffer. Det er lidt noget andet når hun ikke har snor på. Hun har gået fint med mine hunde, både store og små, men hun trives umilddelbart bedst men hanhunde, og gerne lidt større end hende selv. 🙂

Umildbart tror jeg hun vil trives super godt som alene hund, hun vil nyde bare og være hende 🙂

Her hos mig har hun mødt både får, katte og ænder 🙂 Kattene vil hun gerne spunse efter, men hun opgiver ret hurtigt. Mine to får og ænder er hun helt ligeglade med 🙂

Hun er utrolig kælen og kærlig, og hun vil rigtig gerne være med hvor man er. Gaya havde dog lidt tendens til og gø da hun kom her, men det holdt hurtigt op.

Alt i alt er hun nem og ukompliceret, hvis altså man forstår og aktivere hende – og hun er så klar til verdens bedste hjem 🙂

For at komme i betragtning til og adoptere Gaya er der følgende krav:

  • Man er over 25 år.
  • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund (Vedhæft gerne denne i din ansøgning).
  • Man har erfaring med hendes race.

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

  • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Gaya?
  • Hvad er din/jeres alder?
  • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
  • Hvad kan du og din familie tilbyde?
  • Hvorfor er du/din familie den perfekte for hende?
  • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
  • Hvad er din erfaring med racerne i hendes race eller tilsvarende?

Jeg skal gøre opmærksom på at såfremt ovenstående spørgsmål ikke er besvaret og kravene ikke er overholdt, så tages ens ansøgning IKKE i betragtning og den besvares ej heller. Jeg tager forbehold for, at det ved mange ansøgninger ikke er muligt og svare alle. Dog læses alle ansøgninger.

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Gaya. Jeg forsøger så vidt det er muligt og besvare alle henvendelser, men er din henvendelse useriøs eller mangelfuld besvares den ikke. Hun kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.