​Navn: Grøffe
Race:  Mor: Dansk svensk gårdhund / Far: Ruhåret hønsehund (formoder man)
Stamtavle: Nej
Køn:  Tæve
Født:  01-05-2019
Højde skulder:  42 cm
Vægt: Ikke vejet – Hun vokser stadig
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Nej
Oprindelsesland: DK
Adoptionsgebyr: 1900,-

Skønne Grøffe er en af Fies hvalpe, som alle blev født og voksede op her – Men kan se album med dem alle her: https://www.facebook.com/pg/genbrugshund/photos/?tab=album&album_id=2379224502309314

Grøffe kom i hjem hos en bekendt 8 uger gammel, som havde de bedste intentioner, men kom så retur forleden, da hun bare ikke lige passede ind, var for aktiv osv – Og ja, så var det bare langt bedre at Grøffe kom retur.

Grøffe er i min optik en nem og fjollet, og nå ja meget glad hvalp. Hun vil rigtig gerne være med ude, hun er enorm fin med andre hunde, mine katte siger hun heller intet til – Og så er hun uendelig glad for børn 🙂 Hun er en kælepot uden lige, og super nem både inde og ude. Hun er ikke helt så go til og gå i snor, da dette ikke virker til noget ejer har trænet ret meget. Men hun er ret lærenem og har ret hurtigt fundet ud af at det faktisk er helt ok med sele og snor 🙂 Hun kan sitte hvis hun får en godbid – Men derudover kan hun ikke alverden 🙂

Hun vil have enormt godt af hundetræning, og at komme lidt mere ud og opleve verden, nøjagtig som enhver hvalp bør. Hun er en aktiv lille pels, men ikke mere end en helt almindelig hvalp på hendes alder. Hun skal stimuleres både mentalt og fysisk, og bliver hun det er hun utrolig nem. Hendes små hvalpebisser kløer dog en smule, og her hos mig har hun adgang til legetøj og små kødben, og hun har endnu intet ødelagt her, ud over en bamse der på mystisk vis sprang i luften 😉 Jeg oplever hende som renlig – Og hun kan også fint være alene hjemme sammen med mine andre hunde, dog tror jeg alene hjemme skal trænes såfremt hun blot skal være ene hund – Men igen hun er blot en hvalp, så med tid og positiv træning kommer man langt.

Grøffe er fuldt vaccineret, og har fået sin sidste og tredje hvalpe vaccine her ( Hun har derudover også 1. og 2. hvalpevaccine.  1. vaccine har hun fået her, 2. vaccine hos vedkommende der adopterede hende).


For at komme i betragtning til og adoptere Grøffe er der følgende krav:

 • Man er over 25 år.
 • Man er indstillet på at en hvalp kræver tid og tålmodighed.
 • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund.
 • Man ønsker og starte til hundetræning.

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

 • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Grøffe?
 • Hvad er din/jeres alder?
 • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
 • Hvad kan du og din familie tilbyde?
 • Hvorfor er du/din familie den perfekte for Grøffe?
 • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
 • Hvad er din/jeres erfaring med hund?

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Grøffe.

Jeg forsøger så vidt muligt og besvare henvendelser indenfor 48 timer.

Hun kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæ .