Skønne Maggie og vakre Bagheera er begge formidlet ud fra mig af. Maggie i 2015 og Bagheera i 2017 ❤️ Desværre gør en ændret arbejdssituation nu, at deres ejer har måtte tage den tunge beslutning om at de skal skifte hjem. Enten sammen eller hver for sig 🙂
Maggie er den lysbrune og Bahgeera er den sorte ❤️

Begge hunde kan besøges efter aftale hos deres ejer Jeanette. Hun bor i 9352 Dybvad i Nordjylland – Hun kan kontaktes på tlf.: 52 40 75 24.

I stedet for at de skønne snuder atter lander her hos mig, så er de hos ejer indtil nyt/nye hjem er fundet. Jeg har således intet med formidlingen at gøre, jeg hjælper blot med og lave deres opslag 🙂 

 

Maggie

Navn:​ Maggie
Født: 04-05-2012 (8,5 år gammel)
Race: Blanding fra Bosnien
Størrelse: Mellemstor (ca. 58 cm til skulder og 35 kg)
Køn: Tæve
Neutraliseret: Ja

Maggie er en lidt ældre dame som nyder at slappe af i kurv/sofa/seng, eller i armene på stort set hvem som helst. Hun er god som dagen er lang, og kan lide stort set alle mennesker og hunde. Hun er ikke den mest aktive hund i hjemmet, men slippes hun løs i det fri, løber hun gerne i så lang tid hun kan.

Hun er meget omsorgsfuld og tager tit mor-rollen ved især hvalpe. Hun har aldrig været typen som gider lege med legetøj, men hun kan godt lide at grave efter rødder.

Maggie er en smule sensitiv og bryder sig ikke om høje lyde eller brag.

Maggie kan godt være alene hjemme, men har altid været sammen med en anden hund. Er vant til bil.

 

Bagheera

Navn: Bagheera
Født: 17-03-2016 (4,5 år gammel)
Race: Blanding fra Bosnien
Størrelse: Mellemstor (ca. 59 cm til skulder og 22 kg)
Køn: Han
Neutraliseret: Ja
Bagheera er en klog yngre hanhund, som elsker at bruge hjernen. Han leger ikke med legetøj men tumler gerne rundt med en anden hund.

Han er et rigtigt fjollehoved som ikke er bange for vokalt at fortælle dig hvis han synes du er unfair (ligesom en Husky).

Han er en smule reserveret overfor mænd, men skal bare lære dem at kende først. Han elsker at lege med andre hunde, han er dog ikke vild med ikke-kastrerede hanhunde. Bagheera er rigtig god til børn, men kan virke lidt voldsom for helt små børn, da han gerne vil bruge hans mås til at skubbe med når han kæles for.

Understimuleres han, begynder han at lave en smule “ballade” og kan ende med at lave uheld indenfor. Dette forsvinder dog så snart at han bliver aktiveret og stimuleret.

Bagheera kan også være alene hjemme, men har også altid været sammen med en anden hund. Er vant til bil.

 

Fælles for dem begge er at de skal i gode hjem, enten sammen eller hver for sig. Prisen er slet ikke vigtig for ejer, det er hvad man kan tilbyde dem, så inden man kontakter ejer bør man overveje hvad man kan tilbyde ❤️