Navn: Malik
Race: Siberian husky / Alaskan malamute / Schæfer / Collie
Køn: Han
Født: 08-07-2019
Chippet + vaccineret: Ja
Skulderhøjde: 53 cm
Vægt: Ikke vejet
Neutraliseret: Nej
Oprindelsesland: Danmark

Malik landede her, da han var blevet for stor en mundfuld for ejer. Ejer har selv avlet ham og valgte så og beholde ham fra kuldet.

Man kan sige rigtig meget om Malik. Han er en rigtig sød, kærlig og tillidsfuld hund. Han er glad for både voksne og børn. Men han mangler ganske almindelig basal opdragelse, eller han kommer da som regel når man kalder, han kan sitte pænt og han kan give pote, og så er han renlig inde – så langt så godt 🙂

Han fungerer bedst med tæver – Og er egentlig også ok med kastrerede hanhunde, han er bare meget voldsom i leg, og respekterer her mere når en tæve siger fra end en hanhund. Ejer fortalte at han var vokset op med kat, men at dette ikke fungerer, så et hjem uden kat er og foretrække.

Maliks største problem er, at han ikke kan være alene hjemme. Skal jeg være helt ærlig og sige, at da jeg kom hjem her forleden og han havde gnasket en dørkarm og raseret min gang, ja så måtte jeg lige tælle til ti og vurdere situationen. Løsningen blev at Malik nu i alene hjemme situationer her hos mig er i et passende stort bur. Han får et marvben med fyld og så affinder han sig fint med og ligge der og gnaske det indtil jeg er hjemme igen. Og både jeg og ham er således glade, jeg for den ikke raserede gang – og han fordi han så ikke stresser helt vanvittigt. Jeg ved der er delte meninger om bure, men for Malik fungerer det. Og derfor følger buret også med ham når han skal i nyt hjem, og så kan man stille og roligt træne og forhåbentlig oparbejde at han kan være alene hjemme uden og være i buret.

Malik er en aktiv hund, det indikerer blandingen i sig selv også, og derfor vil det perfekte hjem til Malik være et der ønsker en aktiv hund, og et hjem der formår og stimulere og bruge ham korrekt. Han er blot en teenager og jeg er sikker på at han med det rette arbejde vil blive en dejlig hund.

Ejer anbefalede, at han ikke skulle i et hjem med en anden hund, men jeg tror nu alligevel at han ville have godt af et hjem med en lidt ældre tæve der formår og holde hans teenager-adfærd lidt nede. Et hjem uden anden hund er også en mulighed.

Malik er endnu ikke neutraliseret, dette har jeg valgt og vente med da han pt. er meget hormonel, og jeg tænker der skal lidt ro på ham i et nyt hjem, inden et sådan tiltag gøres.

Der er ikke sat et adoptionsgebyr på Malik, da det i hans tilfælde ikke er det afgørende.

For at komme i betragtning til og adoptere Malik er der følgende krav:

  • Man er over 25 år.
  • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund (Vedhæft gerne denne i din ansøgning).

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

  • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Malik?
  • Hvad er din/jeres alder?
  • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
  • Hvad kan du og din familie tilbyde?
  • Hvorfor er du/din familie den perfekte for ham?
  • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
  • Beskriv tidligere erfaring med hunde – og gerne om du har kendskab til racerne i hans blanding?

Jeg skal gøre opmærksom på at såfremt ovenstående spørgsmål ikke er besvaret og kravene ikke er overholdt, så tages ens ansøgning IKKE i betragtning og den besvares ej heller. Jeg forventer ligeså at man har læst hele opslaget, og derfor har man også læst denne linje og ved, at man starter sin henvendelse med og skrive “fanteland”.  Jeg tager forbehold for, at det ved mange ansøgninger ikke er muligt og svare alle. Dog læses alle ansøgninger.

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Malik. Jeg forsøger så vidt det er muligt og besvare alle henvendelser, men er din henvendelse useriøs eller mangelfuld besvares den ikke. Han kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.