Navn: Marley
Race: Chihuahua / Pekingeser
Stamtavle: Nej
Køn : Han
Født : 12-07-2017
Højde skulder : 19 cm
Vægt : 4 kg
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Nej
Oprindelsesland: DK
Adoptionsgebyr : 950,-

Marley er en skøn lille dreng, hvis blot man forstår ham og hans væremåde. Han landede her fordi han snappede sin ejer, og det var ikke en holdbar situation.

Her hos mig er Marley en skøn lille hund, men jeg har også måtte sætte grænser, fx kommer han ikke i sofa, og sover heller ikke i sengen, han kan stadig godt i nogle situationer knurre men ikke mere end det. Når jeg børster ham får han en lille bitte mundkurv på og så slapper han helt af. Ligeså har han i håndtering hos bl.a. dyrlægen haft lille mundkurv på.

Ud over overstående er Marley den sødeste hund. Han kan være alene hjemme, ødelægger intet, er renlig og faktisk en super nem lille dreng. Han er super fin med andre hunde i alle størrelser, og han vil enormt gerne kæle og nusse, men han er klar i hans signaler og dem skal man være obs på. Han er glad for gæster og vil gerne snakke og kæle med alt og alle 🙂

Marley skal ikke i et hjem med børn, ikke fordi han ikke kan med dem, men fordi børn ikke altid kan læse hundes signaler.

Marley vil egne sig godt til et hjem med en anden lille rolig hund, med massere af gåture og forkælelse, og vigtigst af alt et hjem som forstår ham 🙂

Han er ikke kastreret, og det er han ikke da jeg ikke mener det er optimalt i forhold til hans lidt specielle adfærd, som kan bunde i en smule usikkerhed.

Han skal i et kompetent hjem, som formår og se at han altså er en hund og ikke et “stykke tilbehør” man kan slæbe rundt på – Han hader og have halsbånd på, og han bryder sig på ingen måder om og få det på. Sele er han ok med, men generelt bryder han sig ikke om og få noget over hovedet som halsbånd fx er – Marley ville have godt af noget helt almindelig hundetræning, for selv om han virker selvsikker er han også enormt følsom. 

For at komme i betragtning til og adoptere Marley er der følgende krav:

 • Man er over 25 år.
 • Man har erfaring og kendskab til racerne han er blandet med.
 • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund.
 • Man vil holde hans pels ved lige.
 • Ingen hjemmeboende børn.
 • Man har forståelse for hans adfærd og ønsker og arbejde med den.

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

 • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Marley?
 • Hvad er din/jeres alder?
 • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
 • Hvad kan du og din familie tilbyde?
 • Hvorfor er du/din familie den perfekte for Marley?
 • Hvordan er dine/jeres boligforhold?

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere bette Marley.

Jeg forsøger så vidt muligt og besvare henvendelser indenfor 48 timer.

Han kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.