Navn: Milo
Race: Dansk svensk gårdhund / Gravhund / Fransk bulldog
Køn: Han
Født: 09-12-2019
Skulderhøjde: 42 cm
Vægt: 10 kg
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Ja
Oprindelsesland : DK
Adoptionsgebyr: 1900,-

Milo landede her da han ikke fungerede optimalt i sin familie. Han nappede ud efter børnene og efter kvinden i familien, og så havde han svært ved og være alene hjemme.

Men når det er sagt så er Milo blot en stor hvalp, og en kende misforstået.

Han er utrolig stærk i sin personlighed, og jeg fandt ud af her, at han havde luret at løb han fx med toiletrullen, en strømpe eller lignende så kunne han beholde den ved og lave et lille knur, et helt uskyldigt knur og et knur der hos mig bare er blevet mødt af en kommando om at aflevere. Han har på intet tidspunkt nappet efter mig, min datter eller de der ellers kommer her af mennesker. Han er derimod sød og hjertelig og utrolig glad for alt og alle.

Han ville dog have rigtig godt af at komme til lydighedstræning, og få lært lidt 🙂

Han er super fantastisk med andre hunde, store som små. Han har enormt meget gåpåmod og elsker og tumle rundt og lege. Han har her hos mig mødt får, geder, ænder og ligeså hilst på kaniner og katte. Alt sammen med stor nysgerrighed men uden nogen problemer.

Han vil have godt af et hjem, der kan tackle at han er en smule stædig, også gerne et hjem uden helt små børn da han er meget hvalpet og stadig lidt hvalpe-nappende i leg. Gerne et hjem med en anden hund han i alene-hjemme-situationer kan støtte sig op af – Og meget gerne et hjem med fokus på og ville træne 🙂

Han har en lille udfordring i og være alene hjemme, som mest bunder i noget separationsangst. De første dage her fulgte han mig som en skygge, men han er blevet meget bedre og jeg kan nu sagtens være andre steder på matriklen uden han skal være med. Han nyder godt af den ro en anden hund giver, men dermed ikke sagt, at han ikke stadig kan gø når han skal være alene. Så dette vil man skulle træne således at han finder ro i det 🙂

Man skal være opmærksom på hans blanding – og jeg anbefaler, at man læser op på hver enkelt.

For at komme i betragtning til og adoptere Milo er der følgende krav:

 • Man er over 25 år.
 • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund (Vedhæft gerne denne i din ansøgning).
 • Man har forstået at han er hvalp, og man ønsker og bruge tid og træning på at han bliver den bedste version af sig selv.
 • Man bor umiddelbart ikke i lejlighed ( i forbindelse med at han bjæffer i alene-hjemme-situationer).

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

 • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Milo?
 • Hvad er din/jeres alder?
 • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
 • Hvad kan du og din familie tilbyde ham?
 • Hvorfor er du/din familie den perfekte for ham?
 • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
 • Hvilken erfaring har du med hund?

Jeg skal gøre opmærksom på at såfremt ovenstående spørgsmål ikke er besvaret og kravene ikke er overholdt, så tages ens ansøgning IKKE i betragtning og den besvares ej heller. Jeg forventer ligeså at man har læst hele opslaget, og derfor har man også læst denne linje og ved, at man starter sin henvendelse med og skrive “fanteland”. Jeg tager forbehold for, at det ved mange ansøgninger ikke er muligt og svare alle. Dog læses alle ansøgninger.

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Milo. Jeg forsøger så vidt det er muligt og besvare alle henvendelser, men er din henvendelse useriøs eller mangelfuld besvares den ikke. Han kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.