Navn: Nivi
Race: Labradoodle
Køn: Tæve
Født: 29-02-2016
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Nej
Skulderhøjde: 56 cm
Vægt: 30 kg
Oprindelsesland: DK
Adoptionsgebyr:

Nivi landede her, da ejer af sin udlejer var blevet bedt om at komme af med hende, da hun havde tendens til og gø. Og så gjorde det det måske ikke bedre at Nivi gøede af udlejer.

Hvorom alting er så landede Nivi her – Og jeg har lovet hende at finde hende det allersidste hjem ❤️

Nivi er en skøn hund, og jeg tænker vi starter med alt det positive 🙂 Hun er godt opdraget og kan de mest basale kommandoer. Hun går fint i snor, kommer når man kalder, og er i det daglige en ret nem hund. Hun er glad for børn og er helt ok med voksne. Hun er en enormt kærlig og kælen hund, og hun vil så gerne være hvor man er. Hun kan være alene hjemme, og hun ødelægger intet.

Når det er sagt så er det negative, at Nivi i alene-hjemme-situationer kan have tendens til og gø. Hun gø’r ikke uhæmmet, men hun gø’r og det varierer hvor længe fra gang til gang.

Derudover er hun ikke god til alle hunde. Hun fungerer med mine hunde, men det er vist også mere held end noget andet – Og fordi hun har mødt dem som en flok. Min erfaring her er, at hun fx. slet ikke kan med lyse labradorer uanset køn, og at hun også kan være meget udadreagerende over for tæver i hendes egen størrelse. Hun accepterer ligeså ikke udefrakommende hunde her på matriklen, men udelukkende dem der var her da hun kom.

Derfor skal Nivi i et hjem uden andre hunde, og hun skal ligeså i et hjem der har forståelsen for, at hun reagerer med at gø når hun ser andre hunde. Dette vil man skulle træne, således at hun vil kunne passere andre hunde uden at gø og blot med positiv træning kan lære og ignorere dem. Nivi vil ikke være en hund man fx. lukker løs i hundeskov, da hun som sagt reagerer uhensigtsmæssigt ved og være udfarende og gøende.

Hos mig har hun mødt får, geder, ænder, katte og kaniner og hun skal ikke i et hjem med fx kat. De andre nævnte dyr er ok, så længe der er hegn og hun ikke kan komme derind. Så står hun blot og kigger på dem men mister interessen.

Jeg har valgt ikke og sætte et adoptionsgebyr på Nivi, da jeg først og fremmest ønsker en dialog om hvad man kan tilbyde. Retter man henvendelse udelukkende fordi man ønsker en gratis hund – Så fravælges man.

For at komme i betragtning til og adoptere Nivi er der følgende krav:

  • Man er over 25 år.
  • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund (Vedhæft gerne denne i din ansøgning).
  • Man ønsker og arbejde med hendes problematikker.

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

  • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Nivi?
  • Hvad er din/jeres alder?
  • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
  • Hvad kan du og din familie tilbyde?
  • Hvorfor er du/din familie den perfekte for hende?
  • Hvordan er dine/jeres boligforhold?

Jeg skal gøre opmærksom på at såfremt ovenstående spørgsmål ikke er besvaret og kravene ikke er overholdt, så tages ens ansøgning IKKE i betragtning og den besvares ej heller. Jeg forventer ligeså at man har læst hele opslaget, og derfor har man også læst denne linje og ved at man starter ansøgningen med og skrive “fanteland”.  Jeg tager forbehold for, at det ved mange ansøgninger ikke er muligt og svare alle. Dog læses alle ansøgninger.

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Nivi. Jeg forsøger så vidt det er muligt og besvare alle henvendelser, men er din henvendelse useriøs eller mangelfuld besvares den ikke. Hun kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.