Navn: Tia
Race: Dansk svensk gårdhund / Löwchen
Køn: Tæve
Født: 27-05-2016
Vægt: 5,6 kg
Højde skuldermål: 30 cm
Chippet + Vaccineret: Ja
Neutraliseret: Nej
Oprindelsesland:
DK
Adoptionsgebyr:
1900,-

Søde vakre lidt forsigtige Tia er så klar til og finde sit sidste og blivende hjem 🙂 Tias familie havde ikke den fornødne tid til hende og derfor landede hun her.

Hun er den skønneste hund, og utrolig mild i sind 🙂 Hun er super fin med andre hunde, såvel store som små. Hun har her hos mig også mødt får, ænder og kat – og det er hun ok med. Katten lunter hun efter men accepterer, at den skal være der 🙂

Hun er lidt en følsom hund. Hun er enormt underdanig, og er en meget blød hund der ikke helt dur til skæld ud. Hun kan være lidt forbeholden over for mænd, men hun tøer ret hurtig op. Hun er enormt glad for børn, og elsker og være med hvor de er – Hun er utrolig kælen og en rigtig lille nussegøj.

Hun er lidt pjevset når det kommer til og skal have sele og halsbånd på, men det går helt ok. Hun er bare lidt en pyllerpels 🙂 Hun elsker og komme ud og gå, hun vil enormt gerne bruge snuden og går gerne længere ture.

​Hun søger et hjem der har tiden til hende, og som har tiden til de gode gåture, hygge og gerne lidt træning også – og som forstår at hun er lidt en følsom pige ❤️

Tia er den sødeste bette hund, hun kan være alene hjemme ødelægger intet og er generelt en ret nem hund – Når altså man ta’r højde for hun er lidt følsom 🙂

​Hun er ny-vaccineret og sundhedsundersøgt og bare så klar til sit helt eget og sidste hjem 🙂

For at komme i betragtning til og adoptere Tia er der følgende krav:

  • Man er over 25 år.
  • Bor man til leje, skal man fremvise lejekontrakt med tilladelse til hund (Vedhæft gerne denne i din ansøgning).
  • Man har læst op på racerne i hendes blanding.

Derudover ønsker jeg svar på følgende spørgsmål. Ansøgningen i PB skal indeholde følgende (er disse spørgsmål ikke besvaret i ens ansøgning kommer man ikke i betragtning):

  • Hvorfor er du interesseret i og adoptere Tia?
  • Hvad er din/jeres alder?
  • Hvem består din familie af, både mennesker og dyr?
  • Hvad kan du og din familie tilbyde?
  • Hvorfor er du/din familie den perfekte for hende?
  • Hvordan er dine/jeres boligforhold?
  • Hvad er din erfaring med racerne i hendes blanding  ?

Jeg skal gøre opmærksom på at såfremt ovenstående spørgsmål ikke er besvaret og kravene ikke er overholdt, så tages ens ansøgning IKKE i betragtning og den besvares ej heller. Jeg tager forbehold for at det ved mange ansøgninger ikke er muligt og svare alle. Dog læses alle ansøgninger.

Jeg ser gerne at man sender en PB (via Facebook) med overstående såfremt man har interesse i og adoptere Tia. Jeg forsøger så vidt det er muligt og besvare alle henvendelser, men er din henvendelse useriøs eller mangelfuld besvares den ikke. Hun kan selvfølgelig efter aftale besøges i 6920 Videbæk.